Totes les peces estan fetes a mà i sota comanda. Poden tardar uns 7-15 dies. Escriu-me per qualsevol dubte!Enviaments i terminis

 

 


PERSONALITZACIONS

Vols una peça personalitzada o amb un gravat? Escriu-me a fildecel@gmail.com i m'expliques que és el que t'agradaria fer a la joia.Les peces personalitzades no es poden canviar. Si posar a mida o ajustar.

 

TERMINIS DE LA COMPRA
Totes les peces de la botiga estan fetes a mà, una a una.
Les compres poden tardar entre 3 i 15 dies a ser enviades, però si la necessites abans o tens qualsevol dubte, el millor és que m'escriguis a fildecel@gmail.com i faré el possible per enviar-te la teva comanda a temps.
Quan compres una joia Fildecel si està en estoc la puc enviar en 3 dies laborables.
Pot ser que la peça que compris la fabriqui especialment per tu, llavors necessito uns 15 aproximadament.
Faig el possible perquè la rebeu el més aviat millor.


ENVIAMENT

Els enviaments arriben en 24/48h laborals. 
Els enviament a les Illes Balears, Andorra arriben en 2-3 dies laborals.

 

CANVIS I DEVOLUCIONS

S'accepten canvis en un termini de 15 dies. T'agrairia que en un termini de 48hores contactis amb mi per començar a fer les gestions pertinents.


Si has comprat o t'han regalar una joia Fildecel i no t'agrada pots canviar-la per una altra o bé et puc fer un val regal, per gastar durant 6mesos.
Les peces personalitzades no es poden canviar, si que les podem modificar i o posar a mida si hi ha quelcom que no et va bé.


Quan torneu una peça ha d'estar en les mateixes condicions que s'ha rebut i s'ha de retornar per correu certificat (amb número de seguiment) o missatgeria amb el mateix embalatge.Si ho prefereixes puc enviar el meu servei de missatgeria a recollir-te el paquet.
Les despeses d'enviament de la devolució van a càrrec del client.
No accepto canvis ni devolucions de peces modificades i/o fetes per encàrrec.

Ajustar i posar a mida la joia:

Posar a mida una joia, la primera vegada no te cap cost únicament cal pagar els ports de l'enviament.