Totes les peces estan fetes a mà i sota comanda. Poden tardar uns 7 dies. VACANCES del 20/08 al 09/08Petits consells per tenir cura de les teves joies!

Totes les peces de fildecel són de plata 925, algunes tenen un bany d'or de 18kt i d'altres un bany de rodi, aquests dos últims són dos materials molt ben valorats en el món de la joieria, i a més a més, ens ajuden a mantenir les peces en millor estat durant molt més temps. 

Què pots fer per conservar-les?

Abans de saber com netejar-les, molt millor si aprenem com guardar-les, i en quins casos és millor no utilitzar-les. Així que, a continuació tens uns quants trucs per mimar les teves joies al teu dia a dia.

Primer de tot, és molt important desar-les bé. Guardar-les en bossetes o caixetes per evitar el fregament entre elles, així duraràn boniques molt més temps. Si tens un joier de fusta o bé forrat amb tela amb diferents departaments, genial.

Protegeix-les de l'aire i la humitat, evita deixar-les en llocs molt humits com pot ser el bany i també dur-les a la piscina o bé la platja, les sals i el clor poden atacar la peça.

Si et maquilles o et poses perfum fes-ho millor abans d'enjoiar-te, evitaràs que s'embrutin amb algun dels productes que utilitzes. Si al mateix moment veus que s'han embrutat, passa-li una mica d'aigua, neteja-les i aixuga-les bé.

Quan facis activitats com pot ser l'esport o fregar els plats, el millor és que te les treguis, els hi pots donar cops, ratllar-les i fins i tot deformar-les. I quan dormis l'ideal és que et treguis les arracades, els perns es poden torçar, deformar i fins i tot clavar.

De tant en tant, t'aconsellaria refer els banys i els acabats perquè les peces tornin a lluir com el primer dia!

Com has de netejar les peces?

Tant si és plata com si és or, fes-ho amb molta cura, sense rascar-les, sobretot si la peça te un acabat polit o bé si porta pedres clavades.

Només necessites aigua tèbia, bicarbonat i sabó neutre. Fes una pasteta al palmell de la mà i fregueu la joia suaument, amb els dits o bé amb un raspall de dents.  Després ho aclariu bé, que no quedi cap resta de bicarbonat per cap raconet, assequeu bé la peça amb un drap suau o un assecador!

Amb les peces que tenen un banys d'or has de tenir més cura, aquestes peces és millor no fregar-les, fes-ho molt suau. Igual que abans, crea la pasta amb sabó neutre, aigua i una mica de bicarbonat, molt poc, ja que podria ratllar la peça. I acarona-les amb les puntes dels dits! Seguidament passa-hi força aigua i aixuga-les bé amb un drap suau.

Si teniu qualsevol dubte us puc ajudar o assessorar quina és la millor manera per netejar la vostra joia i quedi bonica com el primer dia!